Wednesday, December 29, 2010

Azam Baru Aku. .!

Rasa baru sekejap aku melayari tahun 2010.,sekarang 2011 pula akan datang.,tahun bertukar tahun.,hari bertukar hari.,bulan bertukar bulan dengan amat pantas sekali..eh.pehal pulak ayat aku sekema macam nak tulis cerpen je nehh..haihh.

Usia aku pon makin tua.,muka pon dah nak berkedut dah.,adehh..pasni nak kena beli product anti aging plak nyahhhh..huhu

Azam aku untuk 2011 pulak ialah :

Tutup cerita 2010 and bukak cerita  baru.,aku nak lupekan benda - benda BULLSHIT yang dah berlaku dalam hidup aku pada tahun 2010 ni.,

Aku nak lupa kan jugak benda - benda yang menyakitkan ati aku sebelum ni., dan aku nak lupekan orang - orang  yang pernah buat aku meluat , menyampah , n macam - macam lagi la.u all  tak penting pon dalam hidup aku.Who cares kau nak buat ape kan.,aku tak heran langsong.,Hope aku x akan jumpe lagi muka - muka yang aku sebut kan di atas sebab takut nanti aku termuntah plak kat muka korang n  korang..JIJIK i jiee..wakakaka.

Selain itu jugak aku nak tumpukan pada kerjaya .,cewaahhhh.,ade plak kerjaya aku skarang ni.,InsyaAllah kalau ade rezeki dapat tawaran bekerja.,kalau tak nanti aku continue degree jugak KOTT.sebab aku pun x tahu dah nak amek bidang ape kalau sambung blajar nanti.,nak jadi programmer  pening kepala pulak,kepada rakan - rakan  CSOM yang nak sambung degree dekat CANADA tu,.hope korang dapat pergi la ye.,jangan kau cerita gebang je lebey tapi habok pon tarak.Jangan terserempak pulak dekat U lain sudah.kan dah malu .

Last sekali azam baru aku ialah nak kuruss!!..hahah.aku rase setiap tahun aku tanam niat ni tapi tak jugak kurus.2011 nanti boleh kottt.,yeahhhh.!

aku juga berbesar hati nak tag dekat orang - orang yang terpilih ni ha..nak gak tau azam baru korang - korang.ngeh3.




p/s : jangan azam 2011 hangat - hangat tahi lembu dah laa..n segala kesilapn untuk 2010 mohon maaf diucapkan.terima kasih..PEACEEE..n_n

Tuesday, December 28, 2010

apa korang akan jwp???

kalau driver teksi tanya.,,"Nak pegi mane incikk??"..ape korang nak jawap??.,memang terkedu la kan korang nak cakap dengan driver tu.muhahaha

Monday, December 27, 2010

M . L . M

Apa itu MLM ? .,MaLaM ?. Mari La Makcik ?.,Mari La Melancap ? ..,oho.,,tidak2 ..bukan itu yang dimaksudkan dengan MLM tu.,maksud yang sebenar ialah Multi Level Marketing.,korang - korang yang pernah join n pernah juga TERTIPU  dengan biznes ni mesti korang tahu la kan.Sesetengah orang tidak percaya kalau dengan join biznes seperti ini akan menjadi "Millionare" dengan sekelip mata.,tapi memang kebanyakan nye tipu je.,keluar modal beriban- riban tapi habok pon tarak.,lagi - lagi kalau network marketing

macam ni :





Makin ramai orang - orang under kau lagi banyak la korang - korang dapat untung..kan3 ? memang susah  la  nak "tarik" orang untuk join ..Aku akui memang aku pernah join benda ni .,biznes tu aku x boleh la kan nak publish kat sini.,kang kena boycott  la pulak,huhu..bagi aku biznes tu just biznes yang boleh bagi aku motivasi je bukan untuk peroleh keuntugan.,sebab nye diaorang kat "dalam " tu semua memang pandai "bercakap".korang - korang pon mesti paham maksud "bercakap" dekat sini..dah nama pun biznes yang kena "tarik" orang so diaorang memang pandai la mengayat ,.dan akhirnya kita pon terayat.,

cerita macam nak rak.,kau kata si polan ni macam ni macam  itu.,dah naik level nak jadi jutawan la.,rajin la.,bededikasi dan bla bla bla.,tapi sebenarnye TIDAK pun.,si polan tu xde la sehebat mana pon.,hutang pun stil keliling pinggang jugak.,kereta nak bayar.,itu nak bayar.,kereta kene la pkai yang branded2 punya .,baru lah orang confident nak join.,aku pon x taw la kenapa aku TERjoin dengan MLM ni.Aku just KESIAN je dengan minah yang "tarik" aku untuk join benda ni.,mana tak nye selalu dia Follow -up aku , bawak aku pegi sini sana untuk join event la kononnn., mula - mula aku join event tu , aku dapat rasakan dengan join je benda ni aku boleh la dapat duet poket lebey.,tapi jangkaan aku salah.Menghabiskan duet poket aku lagi ade laa..cessssss.Macam - macam dugaan jugak la kalau dah join MLM ni.,first orang akan takut dengan kita ., ilang kawan n silap - silap boleh ilang pakwe jugak sebab mybe pakwe korang pon anti MLM..haha.So the conclusion kalau x sure tu x payah la korang - korang  gedik nak join.,silap2 korang - korang lagi papa kedana adalaaa.,PEACEEE !

P/S: ANTI MLM !.

Sunday, December 26, 2010

Contest into the mirror...

Tenkiu = thank you dekyam sebab telah menge "tag " aku.,ade plak ayat meng "tag" kan.Al-maklum lahhh,aku kan perosak bahasa.,ini pon kau nak bangga ke cikin oiii .,ngah ngah ngahh.Thanks juga kepada Cik Hifaz kerana telah menganjurkan contest into the mirror neyhh.,



aku juga alu - alukan kepada korang - korang sume yang ingin join this contest.,mai- mai ,   mana taw hang dapat hadiah yang berbaloi- baloi.,eh aku plak yang lebey -lebey ni ha.,hehe., sori ye cik hifazzz..

pic aku dekat dalam mirror.:



ha...pic ni aku amek time aku tengah mandi manda dengan member- member aku kat dalam toilet langkawi.,opss.,bukan lesbo or lesbian .,korang - korang jangan salah anggap pulak yee..ngah ngah.Pic ni je yang ade posing depan chermin.,,yang dekat sebelah kiri tu member aku.,ermm.member ke??.haha.soklan cepumass.,
tengah syok mandi manda kat bathroom tu tetiba rasa nak amek pic pulak.,ciissssssss...klik!

orang -orang yang terpilihhh : =P





p/s : amacam cik hifaz ??.ok x??..bodekk plakk.haha

korang - korang jugak bleh tengok dengan lebih lanjut  dekat sini.,

klik cepat klikkkk...!

Thursday, December 23, 2010

nak bagitau nieee...

Aku benci kalau ade STALKER dalam hidup aku.,just do ur biznes ok.,
kalau dah bajet hebat sangat tak perlu dah kau nak stalk orang lain..,who care ???..
pegi lantak la aku nak buat ape pon.,and kau nak buat ape.,just jaga tepi kain u sendiri ok.,
aku rase dekat sini je aku boleh buat pengumuman nie kan.,.
 STALKER ni ibarat anjing kurap je bagi aku.,anjing yang perasan diri dia hebat tapi hakikat nye dia anjing bese and lagi hina plak tuh.,.
huh.rimas dengan stalker neh.,nak kate aku ni femos x la pulak yuwww.,
Lepas ni anyone who want to post or do a blog  edisi kau it's up too u..i dont care laa.,
zasss!.

p/s:.suka hati kau la nak terasa ke x.,sori sebab guna ayat yang terlampau.!

Monday, December 20, 2010

hairan.,~__~

Entri aku kali ni mesti akan buat korang tertanya-tanya selepas membacanya.,mesti akan ada soklan macam ni .,"ape kebenda minah ni?"."huh.ape yang kau cuba nk sampaikan ni".,.apa pon yang korang nak cakap itu terpulang pada diri masing-masing.,mulut korang kan.,memandai la korang nk cakap ape pun.,huhu
Bosan dekat tempat kerja,,memandangkan project aku tengah slow down skrang.,so ade la masa sikit nak tulis blog ni.,heheh.

Aku suka menjadi pemerhati bebas,,mana-mana pun aku pergi aku mesti akan perhatikan gelagat dan telatah manusia yang ada.,atau bahasa saintifiknya "cuci mata ". Apa guna mata yang telah dikurnia kalau tidak guna kan.,tapi x de la tengok benda-benda yang entah apa-apa.,ceh bajet baik la pulak kan..huhu.noktah!

Apa yang aku suka perhatikan ialah pasangan kekasih.,wiwiiitttt..,lagi-lagi kalau kapel tu romatikk.,awwww...cweettnyeee bile tengok.,dengan harapan .,"bilelah aku nk dapat kapel yang macam ni"..,yang aku hairan nye..pada pandangan aku la kan.,bukan semua KOT..kalau pakwe dia kurus,..mesti dapat awek chubby.,macam aku kot.haha.,n bile awek dia kurus mesti dapat bf yang bomtanah (dalam ayat halusnye chumellll)..Ayat-ayat ni pon mesti pernah keluar dari mulut korang jugakk kan, "asal awek dia cun tapi pakwe dia muka macam tongkang pecah ea?".."huiyoooo.,pakwe dia ensem weiii.,tapi muka awek macam nak mintak penyepak je.,".haha.Aku pun pernah dengar  jugak la ayat yang macam ni.,"kalau kita dapat bf yang encem.,means kite ni xde la cantik mne pon.,s0-s0 je.,n kalau kita dapat bf yang x encem  pulak means kita cantik.,"..,erkkk.betol ke ayat ni??.boley caye ke??setuju???.tapi kalau korang perhatikan betul-betul kapel zaman sekarang.,korang mesti akan cakap ayat tadi tu betull.,ha..itu lah yang aku sedang pelik kan sekarang ni.,aku bukan nak cakap aku CANTIK atau CUN ye dekat sini.,tidak sama sekali.,baca ayat aku ni betul-betul .,nanti kata aku ni nak tunjuk   CANTIK plak dalam entri ni.,.
Ye.aku sedar aku x cun.,n bf aku pon ala-ala je.,bukan macam sesetengah orang yang perasan dirinya cun berkapel dengan mamat HOT.,oh.,phullleeaaseeee...cintai hati pasangan kita bukan cinta pada paras rupa.,kerana paras rupa hanya sementara ., dan jangalah kita ' terhegeh-hegeh' mencari cinta kerana cinta itu akan datang dengan sendirinya.Walawehhhh.,jiwang gilakkk.,


p/s: Ajal maut juga di tangan Tuhan.,(tiba-tiba  =.=' )



Tuesday, November 30, 2010

Putus di tengah jalan.

Kisah ni x de la seberapa.,tapi aku tetap jugak nak bercerita.,:)
Semalam aku dengan member opis kluar lunch.,siyes aku tak ada member pompuan dekat sini.,member aku semuanya lelaki.,bukan nak kate aku ni gedik tapi itulah kenyataannye.huahuahua.Siyes aku keseorangan dekat sini.kepada sesapa(perempuan)  yang berminat bekerja di sini , amatlah dialu-alukan.ngah3.Sempat pulak aku nk promote kan.,.
Aku kluar makan dengan diaorang pon sebab aku dah lapo gile time tu, nak x nak join je la  .,Lagipon naik kreta diaorang , so jimat la minyak kreta aku kan.,kikikiki.,
Aku pegi opis sempoi je pon.,pakai selipar je kot sebab aku malas nak pakai heel aku.melecet kaki i nyahhh  .,tu aku prefer pakai slipar.,tapi x de la aku pakai sipar jepun ke , korea tu ke,bukan3..,kalau yang tu aku pon x nak pakai.,jatuh la "water face" i nyahhhh., .huhu
Balik dari makan kitaorang pon jalan la pegi ke opis.,jauh la jugak jalan dari tempat parking.,kalau nak parking guna autopay tu memang "kopak " la duet kan.,
Jalan punye jalan tetiba selipar tu putus.,aisehhh.,dan2 ni la pulak ko nak putus nyee.,kan dah malu ngan member aku sume.,nak jalan pegi opis amek kunci kreta aku jauh lagii.,argghhhh.,kemaluan yang teramat sangat nihh.,tapi  aku pelik jugak.,asal aku jalan sebelah haizal  (member opis) je.,sipar aku mesti putus,tapi hari tu boleh sambung balik.,tapi kali ni memang putus abis la pulak.,syoohh haizal.,syoohhh.,hahha.dah malu dah ngan ko nehh.,ko pon mesti malu sebab ko jalan kat sebelah aku time tu.,
yang paling x bleh bla bile aku dengar ada orang cakap "Perlukan selipar ke??".Haiyaaaaa.,rase macam nk hilangkan diri time tu jugakk.,Haizal dah gelak2 .,nasib baik dia still teman aku lagi .Berhati perut la jugak ko ye.,budak2 yang len sume dah ilang masuk opis.,ciskek!.
Nak x nak aku kena la pinjam selipar mamat tadi tu.,"Umak ai bapak beso sipar ko" hatiku berbisik.,macam capal la pulak kan.,boleh masuk 2 kaki aku rase sipar dia tu.HAHAH.Orang yang ade dekat situ dah usha aku pelik sebab selipar aku tu  lain macam.,Aku cuba untuk buat kering depan sume orang even pipi aku dah merah gile macam baru lepas kene lempang.,,huh tobat dah nak pakai sipar lepas neh.,huhuhuhuh.

luahan dari.,

Saturday, November 27, 2010

London Weight Management.

Kelmarin aku pergi la dekat LWM ni.,saje menggatal even aku dah taw tempat tu mahal.Aku pegi pun sebab di 'invite' untuk menjalani treatment diaorang secara percuma.,free trial la konon kan.,Berat aku pun makin bertambah dah ni., GEMOK!.huhu
Lepas je balik tang kerja aku trus pegi dekat IOI Mall puchong.,dah alang-alang kan.,pergi jela dekat situ sebab dekat.Datang-datang je diaorang terus buat konsultasi kat aku tanye apa masalah n cara pemakanan.,panjang lebor jugak le dia membebel.aku pon denga jela n bagus jugak untuk aku nanti kan.
Then tetiba dia suruh aku bogel depan dia sebab dia nak tengok badan aku actually macam mane.,memang segan la aku kan time tu n nasib baik same2 pompuan.haha.Lepas tu dia suruh aku timbang berat n tinggi.,time ni pakai baju la yee.,sebab nak timbang tu dekat lua bilik konsultasi.Tekezuuut  jugak i nyahh sebab bile taw berat aku 73.1.Fuhlamakkkk berat gile ko cikin.ternyata ko gemok!.hahaha.kalau nak berat badan ideal aku kene turun 20 kilo tu beb..
Lepas tu sambung balik konsultasi.,haa...kali ni la baru diaorang nak sebut harga pulak.,adessss..ni yang x suke nehh.,oleh sebab aritu ari bertuah aku., aku dapat promosi la konon kan.,dengan harga 3900 untuk 10 kali treatment.,kalau korang pergi ari lain memang kene cas 8900 la.,tu pon untuk orang yang gemok macam aku.kalau kronik tu ha.,korang gadai la harta korang yang ada.,haha.dah tutup citer pasal harga ni.,malas lagi dah nk cite.mahal sangat.
Kemudian dia letakkan aku dekat satu bilik.,n kene tanggal balik pakaian aku td.tapi kali ni dia bagi aku pentis pulak suruh pakai.G-string tu beb !!.haha.siyes segan gilee.,esh rase nak lari je time tu tapi nak buat camne rugi la kalau lari sebab dah free.,huhu
Then start la treatment nye.,first skali kena mandi wap dulu dalam 15 minit,memang terbaik la kan duduk dalam bilik wap tu.,dah macam ikan masak stim dah n susah jugak nk bernafas,tapi best jugak la sebab after tu korang akan rase ringan badan.Pastu dia pulon la dok sapu diaorang punye produk dekat sluruh bahagian badan.Lebih kurang macam body scrub jugak la.syok gile rase macam  berada dekat spa pulak .,
Lepas tu diaorang akan balut badan dengan hot blanket.,berpeluh-peluh la badan masa tu,treatment yang tu pulak mengambil masa selama 20 minit.
Then lepas peluh dah reda aku trus pegi mandi.,eh belum abes lagi.,
Pastu .,(berapa banyak pastu dahhhh) dia suruh timbang berat semula.,macam x caye jugak berat aku turun 1.2 kg kott.,tu baru satu treatment.Then, dia bawak aku lagi pergi satu bilik untuk ukur lilit badan dulu.,lepastu baru ade buat last treatment iaitu.,err .. aku pon x taw la plak ape name treatment tu tapi nanti badan korang  akan diletakkan pada bahagian badan macam something yg ade sikit rase current tu.,ntah ape ntah namanye.,haa.,korang akan rasa la nikmatnye sebab benda tu macam geletek bahagian badan korang disamping menggegarkan otot2 untuk memecah lemak.,aku rase dalam 20 minint jugak la n selama 20 minit tula aku dok gelak tahan geli benda alah tu.,haha.
Last skali badan aku diukur semula n adela pengurangan sebanyak 7.4 cm..,berbaloi la jugak kan.,
Before aku kluar dari tempat tu.,aku ditawarkan untuk menjadi ahli LWM tu.,dah la time tu aku x bawak duet banyak.,kad atm pun tetinggal.,diaorang memang pandai sycho laa beb.,"masuk la dikk.,500 ringgit je.,lagipun adik dapat banyak advantage dekat sini.,adik x nak kurus ke?muka adik ni cantik.,sayang kalau x kuruskan badan".Acececececcehhh..memang cair la aku kan time tu.,nasib baik aku cakap aku ni student masa register.,nak x nak kena la aku jadi ahli.,dari aku kene baya yang 3900 td kan.fuuhh..harga ni pon 3 kalii gaji aku pon x ckup lagi nak baya kos treatment tu.,huhu.melayang duet eden,!.tapi xpela.at least kalauu aku nk teruskan 10 kali treatment tu aku x perlu dah nak bayar dengan harga 8K.,:)
..Lepas je bayar aku dapat voucher nehh.


Aku memang berbesar ati la nk bagi korang tiket neh..,free je.,kalau x nak rugi la.,sebab kalau korang register dekat mane2 pun belum tentu- tentu korang boleh dapat free trial ni.,sape nakk?.,ade 2 keping je.sapa cepat dia dapat., kalau x nak sudahhh.,x pakse pon.aku pon x rugi.huhu.

















jalan-jalan

ollaaaa myannnmorrr..huhu
lame sudah aku tak create entri baru untuk share dengan korang.,biasalah orang bz.,kerja,jaga anak laki lagi.,huiii ponekkk eden!.huhu
herm.,kali ni entri aku pasaal jalan-jalan cari pasal kat i-city .Bile bosan mula la tak senang duduk n mula la merengek-rengek dekat cik boboy kata bosannn.,Nasib baik cik boboy gua paham.so dia bawakan aku pegi i-city.,maybe korang pernah pegi kat sini kan.,?.Tapi saje je la aku nk bercerita.Kalau x nk taw pegi jahanam laa..hohoh.







memang simple je la aku pegi sane.,mane taknye time tu dah pukul 1 pagi n lebih dahh.,aku engat x de la ramai sangat orang.,HAHA.slumber jelaa pedulik pulakk aku.,=P
Adela dalam 10 hinggit cik boboy bayar untuk 1 kereta.,cehh.Ok la tu kan.,tapi rugi jugak la sebab kami pegi berdua je n last2 tengok citer mr.Bean je kat sana.macam tengok movie la pulak.haha.

Then esoknya kami pergi pulak ke Cosmo world dekat times square tu ha.,dah cik boboy yang nak blanjekan.,aku pon on jela.bab perabihkan duet bf aku memang aku la no 1.hahaaa.opssss.First memang excited gilee la,cik boboy ajak makan dulu pon aku x nak.,
Masuk-masuk je terus serbu umah antu kat situ,memang seram jugak la.,sakit jantung pun ade.,
time ni x bnyak la pulak pics yang kami ambil sebab takut fon tergolek bawah plak time main sume game tu.,
apa yang aku bleh cakap game kat sane mmg syok la.,mencabar tapi x seberapa sangat la.,best lagi genting kot.,opsss sori la terkutuuk.ngah3. ,tapi game yang ni aku rase paling syok.,sampai 2-3 kali aku naik.huhu


video 
alamak pecah lak gambo kat video nehh.,aishh..besela fon murahh je ponn..uhuks. what eva la.,tapi siyes game ni memang terbaik!
ha.,tu jela kisahnye.,rase x sabar pulak nak pergi genting,,huhu

p/s: dekyam ko ade bran ke nak main????hhahaha.








Thursday, November 25, 2010

25 things about mee..:)




Fistly, thanks for mariamrahmat bcoz she gives me a TEST to be answer  yeeaa..wahahah

okay 25 things about me.,read carefully haa..=P

1.first of all i'm is a chubby person.ngah3

2.i had a fierce face and only SMILE when people smile to me
[.senang kate POYO laaa]

3.Hot tempered person.

4.My hobbies : online , offlineee, eat , sleep , eat , sleeep,.
[penternak lemak yang berjayaa..yeaayyyy.]

5.suke layan lagu jiwang,but i'm not a jiwang leleh person okieee.

6.my favourite food : nasik lemak,nasik goreng, nasik-nasik ,(=.=') n yang paling penting masak asam
podeehhhh aunty norezann[my mom laaa].

7.Jenis yang x kisah berkongsi barang tapi PANTANG betol kalau orang tu x ckp TERIMA KASIH,

8.FUCK the people who is BAJET HOT ..huhu

9.Tak suka pujuk orangg merajukk.

10.I'm a EGOIS but talkative person..xD

11.Hate orang kutuk-kutuk blakang.kalau ko brani sangat face 2 face la woi.!

12. I like to collect perfume type.[so suka la tukar2 perfume.ngeeee]

13.Suke bali barang yang murah tapi tahan lame.,x perlu nk beli barang mahal sampai nk tunjuk2 label brand
 kat oranggg.x baik menunjuk-nunjukkk kan3?

14.Mencihhhhh HYPOCRITE people.

15.also is a huru hara person n x reti nak cakap dengan suara yang perlahan.yeeaaahh.

16.Just 'in' dengan orang yang sekepala jee..if not i'm just prefer to silenttt..

17.Sometimes cepat touchinngg but sometimes nope.

18.Suke speed time drive.,[kalau tension,kalu tak just drive 40km/j jeeee,.ok tipu.:)].

19.Like blue, black n white colour.,but pink colour also cute,. aww nyahhh..jambu gituu.

20.Dislike people who like to cover- cover in front  of mamat handsome.

21.Suke beli makanan dri beli baju.,kasut,or handbag.

22. i love cat.,but i like cat yang x de bulu..(=.=') sbb bulu dia buat aku gatal idong!.

23.Stalker people in fb..yyeaahhh..it's mee.. (i think sume org buat kan3?).

24.Seorang yang cepat cair kalau orang buat muka satu sen dpn akuu..

25..Lastly, i'm feel stupid when i'm speak in Englishh.,
[means kureng maher  zain dalam BI]...=P


Haa...tu jelaa..kalau nk ikutkan banyak lagi.,tp sori la aku x tag dengan sesapa pon sbb aku tengok muka kawan-kawan pon taw dah prangai dia mcm mane.hahahahha.

Monday, November 22, 2010

going s.o.L.o

I'm Singlee.:(

no want to publish but that is reality.

Fuck n hate u PERAMPAS !.,

perlu ke aku nk state kat dlm ni.arhh..nasib la blog aku.wekkkk.

Thursday, November 11, 2010

Monday, September 27, 2010

kamera cumellll..

Baru semalam member gua (norhafizah farhana) nak publish sikit tunjuk ini camera.,sungguh cumell even ringan dan cuma menggunakan kodak sahaja.Kalau ade yang digital x taw la pulak kan sebab gua akui yang gua memang ketinggalan zamani zaman,.
aja kata sue nak yang ini ,:
Holga camera






cumell la jugak even rupa macam old skull school erk.
camera ni aja plak yang nak.,:

Lomo Hello Kitty







Lebih kurang cam tu la yang member gua nk tu.ala-ala hello kitty la katekan.ntah bile ntah dia minat barang  gurly ni ntah.opsss guraw je beb.kiki.
Banyak lagi camera - camera yang stok macam kanak-kanak ribena ni .,




murah pun murah,kalau skali tengok memang ingat camera untuk bagi  babi baby main je nihh.,.pic yang terhasil pon buley la tahan jugak.,kalau terjumpa nak gak la gua beli.,buat collection pon ok gak neh.,

my dear .

I Pretend to be Ok and I Keep a Smile on my Face but Inside Im Dying.
Aku terjumpa word sentence ni dekat mane ntah.So aku pon trus copy ayat berkenaan sebab aku pon tengah merasai  benda yang sama.
Huh.Bilakah ayat itu akan  bertukar jadi "Im NOT Pretent to be OK and I will always Smile when Remember Thee"., ??
 

Friday, September 24, 2010

Please forgive me.,٩(͡๏̯͡๏)۶

It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on

So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want
I only wanna make it good
So if I love ya a little more than I should

Please forgive me I know not what I do
Please forgive me I can't stop lovin' you
Don't deny me

This pain I'm going through
Please forgive me
If I need ya like I do
Please believe me
Every word I say is true
Please forgive me I can't stop loving you
Still feels like our best times are together
Feels like the first touch

We're still gettin' closer baby
Can't get close enough I'm still holdin' on
You're still number one I remember the smell of your skin
I remember everything
I remember all your moves
I remember you
I remember the nights ya know I still do

One thing I'm sure of
Is the way we make love
And the one thing I depend on
Is for us to stay strong
With every word and every breath I'm prayin'
That's why I'm sayin'...


p/s: opss.,terjiwang sudah!.

Monday, August 23, 2010

i can't smile without u., C(=

You know I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh
and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.
You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm go ing through,
I just Can't Smile Without You.
You came along just like a song
and brightened my day,
Who'd've believe that you were part of a dream
Now it all seems light years away.
And now you know I Can't Smile WIthout You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh and I can't sing,
I'm finding it hard to do anything.
You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If you only knew what I"m going through,
I just can't smile.
Now some people sa y happiness takes so very long to find.
Well I'm finding it hard leaving your love behind me.
And you see,
I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh
and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.
Y ou see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm going through,
I just Can't Smile Without You

Sunday, August 15, 2010

Kisah Benar Dari Lorong Haji Taib

Bingkisan ini ku tuliskan buat renungan mereka yang bergelar
insan..Insan? ??

Hidup ini penuh dengan kekalutan..penuh dengan kekecewaan.. Takdirkah
yang
perlu dipersalahkan? Atau kerakusan manusia yg menjadi dalang?
seringkali aku bertanya, kenapa semua ini berlaku?..dan setiap kali
itulah
jugak aku kecewa, hampa!!

Kisah hidupku bermula di sebuah pub terkenal di ibu kota. Aku
ditempatkan di
suatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain. Taukey


Leong..yaaaa.. aku masih ingat nama itu.. dialah yg memiliki kami..

Suatu malam datang seorang lelaki bernama Joe, Aku tak pasti apa yg
dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong..apa yg aku
ingat..setelah itu Joe menghampiri dan membawa aku pergi.. aku resah
meninggalkan kawan2
yang lain. Mereka hanya mampu melemparkan pandangan sayu penuh simpati
padaku dan jugak pada diri mereka sendiri..kerna
mereka sedar, mereka juga bakal menerima nasib yang sama.
Joe membawa aku berjalan2 menyusuri kaki lima ibu kota dengan
riang..sungguh
indah pemandangan bandaraya ini..alangkah bahagianya
jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan.. tanpa
perlu
menjadi hamba kepada sesiapa..

Tiba2 Joe berhenti..melabuhka n punggung sambil tersenyum, menyeringai
seolah-oleh ada sesuatu yg sedang mengeletek nafsunya..perlahan- lahan
Joe
menyentuh tubuhku..dilurut- lurutnya berkali-kali. .aku rimas
diperlakukan
begini, namun apakan
daya..sebagai makhluk yg lemah aku hanya mampu membiarkan tangan sasa
itu
menguliti sekujur tubuhku.
Joe semakin rakus..aku dikucupnya berkali- kali..terasa sekujur tubuhku
membahang..menjalar hingga ke bahagian puting...uhhh! !
TIDAK!!!! Raungan itu hanya mampu berkumandang di benakku..tubuhku
semakin
longlai dikerjakan Joe. Sampainya hatimu Joe..engkau manusia berhati
binatang!!!syaitan! !! bertopengkan manusia..

Joe menghela nafas panjang..bibirnya dijauhkan dari tubuh
monggelku..apakah
dia sudah sedar akan perbuatannya? ?apakah dia kini
menyesal?..Syukurla h jika begitu..masih ada rupanya secebis perasaan
simpati
dalam hati yg tadinya bagai ditunggang iblis.. Suasana sepi
seketika..Joe
senyap tanpa sebarang bicara..entah berapa kali jam ditangan
direnunginya. ..

Sayup? kedengaran beberapa suara..seakan menghapiri kami..Joe kelihatan
begitu gembira menyambut kehadiran beberapa orang lelaki
itu..Seorang darinya merenung tajam kearah tubuh bugarku ini..aku resah
dengan renungan itu..renungan yg dipenuhi nafsu serakah..

Joe memperkenalkan aku pada nya..Roy, begitu jugak dengan yg
lain?..Jack, Poie dan sigemuk itu..Agi? Roy membisikkan sesuatu
pada Joe..dah tanpa ku sedar aku kini berada dalam genggaman Roy.
Perkara
terkutuk tadi dilakukan lagi, dari tangan ke tangan aku
berpindah, aku dikucup..diisap. .diramas sepuas-puasnya Aduhh!!! aku tak
mampu lagi menahannya.. seluruh tubuhku bagaikan hancur menjadi abu.
Tubuhku di kecap mereka sepuas hati..dan akhirnya,setelah mereka puas
memperlakukan diriku, aku dihumbankan di tepi longkang.

Habis madu sepah dibuang!!! maruah hidupku hancur..aku diperlakukan
lebih
hina daripada seekor anjing..Kenapa manusia begitu
kejam?..tidakkah mereka sedar..aku juga punya harga diri??? syaitan? itu
tak
mungkin akan mengerti..Kini. .tinggallah aku
sendirian..menangis ..merintih! !
mengenangkan nasib hidupku. Ya..inilah nasib hidupku!!!!! !!!!!

Yang Benar,
SEPUNTUNG ROKOK?

Rokok lah .... abih korang pikir apa huh? :)
Khusyuk nampak membaca.... =p

Saturday, August 7, 2010

lalalalalalla~

Hurm.,sungguh sibuk untuk meng 'update'  blog.Sejak praktikal ni,hidup aku semakin bz.,sometimes aku rase mcm xde life pon ade jugak.Mane tak nye.,pegi keje kul 8 pagi pastu balik  rumah je dah nak pukul 9 malam.Lepas mandi.,makan.,teros je tido.Tak larat dah nak buat apa melainkan tido.Wahh,.makin bertambah la lemak aku kan.Oh tidak!.. But before tido mesti on9 dulu..Kalu on9 memang aku larat arh..Saje2 nak jengah fb atau blog.,mane la tau kot2 ade lagi umat-umat yang  termaki atau terkutuk aku kat mana2 yang patot kan.Eleh korang pon buat benda yang sama jugak kan,takkan x pernah stalk orang kot.tipu la tuh.,siap ade blog pasal stalker pulak kan..Huh.keep talking me until u tired..wa tarak kesah..aku tak kacau idop kau and kau pon tak kacau idup aku kan..so ape yang nak kecah lagi pon aku tak tau la.benda kecik je kot.erm.manusia kan.,macam-macam ragam..ade yang pendendam.,'ati kering' tak suka dengar ape orang cakap,.what eva.Aku pon x paham.,orang lain yang bace blog ni lagi x paham kot.hope aku x emo lagi dah lepas neh.Skrang ni entri or status aku kat mane2 mesti nak emo je.Arrgghhh..gi mati la sape yang nak maki ke,nak kutuk blakang ke.,nak sabotaj aku ke.,aku alu-alukan ape yang ko nak buat,jangan nanti kau yang malu balik dah la ye., 

p/s:aku bukan kawan yang baik.kalau tak nak kawan nyah kau dari idup aku.!!

Thursday, July 8, 2010

ade aku kesahh??

Kelmarin aku terbace blog sorang minah ni.,dia nak cite yang dia dah banyak jumpe pelbagai jenis kawan.Ceh.aku pon penah jugak la weh and aku dah muak dengan sume tu sebab aku pon tengah berhadapan dengan member-member yang lupe kawan.,kawan makan kawan,carik kawan bile susah time senang atau ade member lain tolak kita ketepi, and macam2 lagilah ragam yang aku dah jumpe.Aku x kecah pon.and malah aku lagi sabar dengan diaorang sebab kalau aku kecoh pon aku x dapat pape.,bak kata orang sekadar nak cari publisiti murahan lebih baik x payah dan duduk senyap lagi baik even hati kita yang banyak terluka.Kalau nak dikutkan hati aku yang tengah geram ni memang dah lama dah aku pegi cari pasal.Silap2 dah lame aku libas pale otak dia.hahah!.
Bagi sesetengah orang dia lebih percayakan kawan dia sendiri dari orang yang x dikenali.Betul x?.Tapi bagi aku semua sama je sebab aku tahu kawan kadang-kadang ada yang X BOLEH DIPERCAYAI,sometimes kawan kita jugak lah yang jadi talam dua muka dan cuba nak laga-lagakan kawan yang lain.Herm..aku memang x faham dengan golongan orang yang macam ni.Yang lebih teruk lagi ada member atau kawan yang berkawan hanya untuk mempergunakan kita untuk kesenangannya..AWAS dengan kawan yang begini sebab kadang-kadang korang x akan sangka kawan yang selama ni KONON baik dan caring dekat korang tu boleh buat macam tu.
Lagi satu HIPOKRIT,.haa..golongan yang ni memang slalu dah kita jumpe.Kita boleh tahu yang seseorang tu e-klas ke x berkwan dengan kita.Depan kita punya lah baik.,take care.,puji memuji.aish bak kate orang pijak kerengga pon x matiilah.Last2 bile blakang kita macam-macam tohmahan yang dia nak lemparkan dekat kita.Punyelah world cite kau sampai kan orang yang kau bercerita tu pon boleh pandang rendah and benci nak berkawan dengan kawan yang kau kutuk tu.Padahal kawan tu x salah pape pon.

Herm.kalau nak describe lagi ragam kawan-kawan  mmg panjang gile la kan entri aku.Silap2 korang pon malas dah nak bace.Kita pon da makin meningkat usia and da boleh pikir benda elok and x elok.The conclusion,.kawan x semuanya baik and boleh dipercayai.

p/s: blog aku, aku boleh tulis apa yang aku suka. kalau kau tak suka, tak payah baca. anyway, yang kau nak terasa kenapa? tak ada pulak aku mention nama sesapa pun.(bajet je ayat ni.hahaha.)


Lepas ni entri ape plak yang ko nak post.Wait n c..

Monday, June 21, 2010

Hari yang sangat  memenatkan.Hari-hari aku penat.Penat hari-hari.Penat berfikir.Penat berjalan mengharungi orang ramai.Hurm.korang pun mesti penat baca sebab banyak sangat 'word' penat.Itulah aktiviti harian aku semenjak dah praktikal neh.,keluar pagi dan tunggu bus di tepi jalan  untuk ke stesen Pandan Jaya.naik lrt  ke masjid jamek.,dari masjid jamek ke ampang park.Pastu jalan kaki sikit pegi ke opis.Huh.boleyh kurus.tapi macam xde effect pon yang menunjukkan badan aku boleh kurus.wahahah.Dalam masa 7 hari je aku dah rase macam setahun aku intern dekat opis berkenaan.Banyak sangat kerja.Semua nak kena buat cepat.Sampai makan pun kadang-kadang x sempat.,tekanan betol.Ada je kerja kena buat.Aku x kesah kena suruh pun,tapi suruh la buat kerja yang setaraf dengan kos yang aku amik dan silalah bercakap dengan sopan santun sikit.Ni tidak,nak suruh orang tolong tapi ayat kau macam nak mintak penyepak aku la pulak kan.Dekat kolej aku x diajar pulak cara nak menampal sticker cd,tulis tajuk dekat atas cd,fotokopi.,pergi belikan cd.staplerkan paper.,tebuk lubang dan letak dalam fail.,yang paling aku x faham sampaikan stapler pon nak suruh aku yang hantar .Wah !.agak2 la der..tapi x pe selagai aku bleh tahan aku try untuk bersabar.Maybe diaorang saje nak test aku KOT.Aku bukan intern untuk jadi PA kau.siyes shit aku betol-betol tensi kerja dekat situ.Kalu lagi berapa bulan alamatnye memang cepatlaaa kulitt aku berkedut..tu belum tambah lagi tekanan nak layan anak dan laki kat rumah.Aish.Betol-bettol dugaan.Ya Allah tabahkanlah hati hambaMu ini dan berilah aku kesabaran yang sebaik mungkin.Amiinnn.

Sunday, May 30, 2010

derita.~

Aku benci ko,aku dah serik dengan ko,terseksa aku dan dah tak tertahan lagi dah.Derita aku dengan ko sehinggakan badan-badan aku jadi sakit dan meninggalkan kesan yang membuatkan orang pandang serong denganku.Apa salah aku dekat ko sampai tergamak ko buat aku macam ni.Begitu rakus dan ghairahnya  ko 'meratah' aku.Di mana ada aku di situ jugalah ko berada.Ko dah menghantuiku.Boleyh tak ko jangan ganggu aku lagi??? Aku dah x tahan !  fed-up ! .
Aku tengok ko pon dah besa kecik besa kecik je nih.Kalau aku dapat jangan harap ko dapat lepas..,dah semestinya ko kalah dengan aku sebab aku lagi besa dari ko.
Jahanam punye semut !.nah mati ko aku kejakan !.Fuhh.lega.!!

p/s: harap besabar dengan entriku ini. ^-^

Monday, May 24, 2010

di sini menunggu di sana memanggil.,

Susah betul  nak cari tempat praktikal.,Hermm..
menyesal plak aku tolak 'lamaran' dari company BriteSoft@Technology Park aritu,.tapi kalau aku dapat pon aku tetap jugak susah nak pergi praktikal dekat sana sebab aku tak ade transport nak pegi.,dah la jauh pulak tuh.Bile pegi kolej plak my lecturer tak dapat nak tolong applykan tempat lain sebab masa dah suntuk.Damn !
Aku pun pulon la apply sendiri tempat praktikal .,anta resume gune email.merata tempat aku cari.,sempat pulok aku merayu sikit dalam email aku tuh.,memalukan !! 
lantak jela.masa dah suntuk.,kang kalau tak dapat tempat lagi la  naye  aku.,

Ntah macam mane aku boleh terjumpa 1  company ni iaitu company ePROTEA yang bagi elaun sampai 500 kot beb,.,susah nak cari tempat praktikal yang boleh bagi sampai 5 rat.,Dengan rakusnya aku pun terus menelefon company tersebut dan bertanyakan tentang intershipku.,lalu nyonya kat company tu pun kasi la email HR beliau.Banyak kali jugak aku suruh dia ulang balik email tuu sebab aku kurang faham dengan loghat cina yang cuba dituturkan.macam beborak dengan budak umo 1 taun pon ade gak.haha.
Enough sampi situ.,semua dah di'settle'kan,,just tunggu jawapan dari diaorang je lagi.mana la tau kalau-kalau rejeki aku dekat ePROTEA tuu kan.
Memang menggelupur la tunggu panggilan dari diaorang,.makan pon terlebih kenyang.,tido plak sampai terlebih 12 jam akibat terlalu risaukan pasal intership aku.,n pada 1 pagi , bila aku cek telefon 3d aku yang canggih lagi power tu.,(bajet) ade plak 1 panggilan yang aku tak kenali.,aku dah dapat agak number tu mesti dari ePROTEA.,sebab lebih kurang sama je yang aku call aritu.aisyehhh mennn...aaaaaaaaa...macam mane bleh tak dengaw plak ni.,,adus..colll la balikkkkkkk..
sanggup aku tak mandi pagi.,semata-mata nak tunggu orang tu col balik..,tunggu punya tunggu,orang lain plak call.dengan sopannye aku menjawab:

aku  :      Helllo..,,,(nada yang lemah lembut).
miss L :  Hello.,ni cik nur asyikin ke???
aku  :      ha.,saya la tu.,kenape??
miss L :  Saya miss **** dari company Unijaya Resources, n saya dah dapat dah resume cik,tapi boleh tak cik fax kan surat pengesahan dari kolej.,number.,bla,.bla..bla..
aku :       err.,nak skunk ke??(soklan sengal)
miss L  :  iye cik syikin.,
aku :     insyaallah, nanti  saya suruh lecturer saya faxkan.

errr..unijaya mana plak la aku apply ni.,setahu aku company Jayonik yang lyana suggest kat aku tu je.,
arhhhh..what eva la.,maybe aku terlupa sebab dah banyak sangat yang aku apply.

Tak berapa lama lepas tu , miss **** dari company Unijaya tu call aku balik n mengatakan bahawa aku da diterima untuk praktikal dekat situ.,

miss L  : Boss saya dah terima application cik syikin.,so macam mane maw ke tidak?
aku :  (diam sekejap) errr..kalu saya bagi jawapan nanti bleh x?
miss L:  alaa..arini la..sebab saya nak isi form n bla.bla.bla.
   .       (aku x engat sebab dalam kepala pk ePROTEA je)
aku :    ha.,layan jela..lagipun saya tak dapat panggilan dari mana2 lagi ni.,kang kalu tolak saya tak dapat nak intership plak.,
miss L   : haa..bagusla kalu macam tu.,nti 14 hb Jun dah bole mula.,
aku         :ok..terima kasih.(nada frust).
20 minit kemudian :

tut..tut.

aku : helllo..
E    : hello. i dari company ePROTEA n maw amik u praktikal dekat sini.,.so macam mana??
aku : haiyaaa..,dari tadi i tunggu u call balik.,sorry maa..sy sudah ade tempat praktikal lain.,
 E   :aiyokkk.,yaka??i baru engat nak amik u.,kalu macam tu x apa la.,lain kali sahaja.,gud luck for your intership..
aku : tenkiu2.(dalam ati sedang memaki @#$#$$%$%^^%%&%)

Conclusion : jangan lahh ade sikap tamak haloba.,dan mungkin sesuatu yang terjadi ada hikmahnya.
                   (macam xde kena mengena dengan cerita .hahaha)
p/s:lepas dari itu,aku terus menuju ke kamar mandi dan mandi pagi.,:-P

Wednesday, May 19, 2010

kali pertama.

     Hari ini.,19 may 2010.,tepat pkul 9 pagi aku bersama mak aku  dihadapkan ke  Mahkamah Tinggi Syariah yang  berhampiran.Tak ketinggalan juga nenek dan pakcik  belah arwah ayah aku turut dijemput hadir .Diaorang pun kena datang jugak sebab nanti nak jadi saksi.Ntah ape ntah.Aku pun tak berapa faham dengan procedure diaorang tu..Fuhh.siyes shit tak pernah lagi aku masuk court.Rase cam dah buat jenayah berat la pulak., baru masuk mahkamah syariah je pun.Nak masuk pun kena beradap,tunduk kepala ketika keluar atau masuk mahkamah,kaki tidak boleh bersilang ketika duduk,tak boleh makan atau minum,dilarang menghidupkan telefon bimbit , dan haruslah berpakaian sopan.Ibarat macam nak masuk istana la plak kan.haha.Aku bukan nak kecah tapi sekadar hanya nak bercerita.
      Ni sume nenek aku yang tamak haloba tu la yang beriya sangat nak tuntut harta arwah bapak aku.Dulu kaw menyampah sangat dengan Si Mati.Sekarang kaw nak harta dia plak.waaa.berlemak kaw ye.Dah3.Enough.apehal citer pasal personal aku plak kat sni.haha.Tak saba nak tengok rupa hakim tu macam mana.Mungkinkah rambut dia warna kelabu,kerinting-kerinting, macam bulu kambing dan pkai spek mata tebal macam orang nerd?haha.Kecah betol la aku nih.
    Janji melayu,janji start pukul 9 pagi,tapi hampir pukul 10 jugak hakim tergedik- gedik baru nak mula.Nasib baik muka hakim tu hensem dan tak macam aku bayangkan tadi. Ramai  yang ada dekat situ menghadiri kes tuntut fasakh atau cerai.Bukannya seorang dua tapi ramai.Yang dah tua pon nak mintak cerai jugak.Haiyaa..hairan dan pelik.Maybe muka bini diaorang da berkedut dan dah tak syok lagi nak bersama KOT.haha.Whateva, Sesungguhnya janganlah kita menyintai seseorang oleh kerana cantik atau hensem  paras rupa kerana kecantikan itu hanyalah sementara.Yang BAJET cantik atau PERASAN dirinya cantik tu aku no kumen la pulak kan.wahaha.
     Akhirnya,selepas disoal siasat barulah keputusan dibuat.Nenek aku hanya dapat 1/6 dari RM xx,xxx harta Arwah ayahku.Padan muka dapat sikit.wakaka.Perasan pulak muka kaw nak dapat lebey.Huh!.my Mum dpt 1/8 , manakala pewaris (anak2)  dpat 1/3 dan anak lelaki akan dapat double dari ape yang anak perempuan dapat.wohoo.Dan-dan la plak  aku nak ngaku diri aku lelaki.haha.Mengikut adat Negeri Sembilan jika suami meninggal maka isteri akan dapat lebey.Waaa..Gila harta betol la kaw ni syikin.! aish.
Aku tak kisah lansung dengan semua harta-harta bapak aku.tak kebulur la weh.Lagipun berapa banyak pun duit yang family aku dapat,tapi diaorang tak bleh nak kembalikan balik ayah aku yang dah lame pergi.I really miss him.ooh God.Semoga bapaku aman di sana dan sentiasa dicucuri rahmat.Al-Fatihah.

Friday, May 14, 2010

Sunyi sunnguh bagaikan ade seribu mata yang sedang memerhati aku.
Ferh.!
Beginikah caranya jika hidup berseorangan di rumah?
Oh.Tidak mati kutu babi aku dibuatnya.
Ku biarkan sahaja televisyen usangku membebel sendiri.Kalau benda alah tu pandai bercakap garenti aku kena 'sound' sebab tak layan dia membebel dari tadi.Kesian.
tet...tet.....tut..tut......................
tu sahaja yang mahu ku tulis.
Bosan!

Tuesday, April 27, 2010

renungan bersama

Hari ini sebelum kita mengatakan kata-kata yang tidak baik,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak dapat berkata-kata sama sekali.

Sebelum kita mengeluh tentang rasa dari makanan,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak punya apapun untuk dimakan.

Sebelum anda mengeluh tidak punya apa-apa,
Fikirkan tentang seseorang yang meminta-minta dijalanan.

Sebelum kita mengeluh bahawa kita buruk,
Fikirkan tentang seseorang yang berada pada keadaan yang terburuk di dalam hidupnya.

Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,
Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Tuhan untuk diberikan teman hidup.

Hari ini sebelum kita mengeluh tentang hidup,
Fikirkan tentang seseorang yang meninggal terlalu cepat.

Sebelum kita mengeluh tentang anak-anak kita,
Fikirkan tentang seseorang yang sangat ingin mempunyai anak tetapi dirinya mandul.

Sebelum kita mengeluh tentang rumah yang kotor kerana pembantu tidak mengerjakan tugasnya,
Fikirkan tentang orang-orang yang tinggal dijalanan.

Dan di saat kita letih dan mengeluh tentang pekerjaan,
Fikirkan tentang pengangguran, orang-orang cacat yang berharap mereka mempunyai pekerjaan seperti kita.

Sebelum kita menunjukkan jari dan menyalahkan orang lain,
Ingatlah bahawa tidak ada seorangpun yang tidak berdosa.

Dan ketika kita sedang bersedih dan hidup dalam kesusahan,
Tersenyum dan berterima kasihlah kepada Tuhan bahawa kita masih hidup !

p/s:renung-renungkan dan slamat beramal..

Friday, April 16, 2010

bosan.

Aku bosan dengan kau.Ntah kenapa aku mesti dengan kau.kadang-kadang aku rasa meluat dengan perangai kau.Aku dah bosan dengar kata-kata kau.Kau je nak betul.Kau pikir kau bagus sangat?
Bile dah ade orang lain kau tinggalkan aku.Bila dah susah baru nak cari aku.Kau pikir aku ni ape?
Aku tau kau gedik.Tergedik-gedik dan suka mengedik.whateva.
Kau selalu nak menang.ha..amek.aku tak kisah.
ntah kenapa mata aku bagaikan dicucuk garfu bila pandang muka kau.haha
Sebenarnya kau ni seorang yang bajet bagus.tapi tak dela bagus mana pun.
kau tak perlulah nak berlagak sebab aku paling menyampah dengan orang berlagak.
ntah ape-ape yang aku melalut ni erk.tapi suka hati aku la dah nama pun blog aku.
maybe emosi tidak stabil.haha
bukan niat aku nak tujukan kepada sesiapa.kalau terasa nasib la.

@##$%&*& bla.bla.bla

Sunday, February 21, 2010

tarak heran meyh.

huh.
lame dah aku tidak mengupdate ini blog.
dulu masa tak ada blog,kecah sangat nak buat.sekarang?huhu.lu pikir la sendiri.
kalau nak di ikutkan nak saja aku delete blog ni.hehe
actually x ada ape nak cerita,just apa yang aku nk kata sem 4 yang sangat memboringkan.
entah pape entah sem ni.ape yang aku harap sem ni aku dapat mantainkan pointer dan x REPEAT.
Itu yang penting!.Xnak hirau pasal orang lain and whatever la apa lu mau kata kat gua.
sikit pun gua tarak heran.Better aku layan orang yang betul-betul anggap aku as their friend.
Bukan nak pentingkan diri.tapi aku just x mau nak pikir benda yang sikit punya hal meyh..
kalau aku ada TERsakitkan ati sesiapa,aku mohon maaf, dan kepada orang yang TERbuat aku sakit ati pulak,aku tak kisah.dah lama dah maafkan.
Better aku mengeringkan ati aku dan dengan itu aku tidak akan
buat sesiapa saja sakit hati.kan3?
Ini dah kira luahan perasaan ni.x bole bla.hahaha.
x tau la knapa tetiba nak emo.Sem ni aku rasa ramai yang emo.Lastly,ape yang aku luahkan di atas tiada kena mngena pun dengan sesiapa.ngeh3.

p/s:imissmymom!!!!