Sunday, February 21, 2010

tarak heran meyh.

huh.
lame dah aku tidak mengupdate ini blog.
dulu masa tak ada blog,kecah sangat nak buat.sekarang?huhu.lu pikir la sendiri.
kalau nak di ikutkan nak saja aku delete blog ni.hehe
actually x ada ape nak cerita,just apa yang aku nk kata sem 4 yang sangat memboringkan.
entah pape entah sem ni.ape yang aku harap sem ni aku dapat mantainkan pointer dan x REPEAT.
Itu yang penting!.Xnak hirau pasal orang lain and whatever la apa lu mau kata kat gua.
sikit pun gua tarak heran.Better aku layan orang yang betul-betul anggap aku as their friend.
Bukan nak pentingkan diri.tapi aku just x mau nak pikir benda yang sikit punya hal meyh..
kalau aku ada TERsakitkan ati sesiapa,aku mohon maaf, dan kepada orang yang TERbuat aku sakit ati pulak,aku tak kisah.dah lama dah maafkan.
Better aku mengeringkan ati aku dan dengan itu aku tidak akan
buat sesiapa saja sakit hati.kan3?
Ini dah kira luahan perasaan ni.x bole bla.hahaha.
x tau la knapa tetiba nak emo.Sem ni aku rasa ramai yang emo.Lastly,ape yang aku luahkan di atas tiada kena mngena pun dengan sesiapa.ngeh3.

p/s:imissmymom!!!!

2 comments:

``itu bukan saya`` said...

eh eh aku x emo pown...haha
cikin kalo aku ada Terbuat salah @ SAJA2 buat salah sorry erk.
hahahaha
;D

Lyana Marzuki said...

haha emosi sial entri kau.
hahahaha :))