Wednesday, December 30, 2009

waklu!

Sementara cuti semester ni akuh pon pegi lah cari keje..
yes,.lastly dpt gak akuh keje dekat2 area umah akuh jerk.
x jauh,x dekat sgt,.
keje akuh as sales assistant jerk dkt pasaraya tot.tot.
malas nk mention.Akuh rase tulah pasaraya yang @#!&* penah akuh keje.
First day akuh masuk keje,ade plak sorang minah ni bajet encem,n tough tanye akuh.,
"akak mesti dah ade bf kn?".Akuh pun ngan bangganye jwb la "urm..xde lagi KOT,knape?".
beselah sume org nk ngaku diri diorang single kan even dah berderet bf.haha.
Esoknye pulak akuh pergi test jpj,dah la fail.waduh2..
dengan muke paleknye dan keseorangan akuh tggu bus nak balik umah after test tu.,
tunggu punya tunggu bus pon x gak muncul tiba,berbulu gak aku tunggu.
Last2,minah yang bajet encem tu jugak yang datang temankan akuh dekat bus stop tu.ntah dari mane die dtg,aku pun x taw.haha.Layan jela..kehkeh.
Agak seram gak time tu,mane la taw tetiba aku kene rogol plak ngan minah tu.haha
Barulah akuh taw dia seorang pengkid,sebab di ceritakan pasal "awek" die dkt aku.Aku just mampu dengar jela masalah die tu.Dan2 la pulak die nak mintak no fon aku.d sebabkan blur aku pun bagi jela..
Pastu dengan bangganya dia lamar akuh jadi "awek" die pulak.
Rase nk tercirit gak akuh time tu."Best kak kalu kapel dgn aku,nanti ape kau nak sume aku bagi.Aku pun boleh anta n jemput ko lagi time g n balik keje".Terdiam aku die kate camtu.
"Astagfirullah..ko engat taste akuh pompuan dgn pompuan ke???.Dah la weyh,ko g belah jela.X de feel aku nak kapel ngan ko."
Bile die dgr je akuh kate mcm tu,die trus je rampas fon kat tgn akuh,x sempat akuh nak buat ape,die trus cek pictures2 and msg2 aku.Waklu die!!.
Bile die TERtgk je pic bf akuh,die trus hangin."Ko kate x de bf kan kak!?.ko tipu aku kan?!!".
fer..lagilah blur pale otak aku.,mcm kene pukaw pulak akuh dok kt situ.
Alhamdulillah bus pun sampai..tanpe berlengah lagi aku amek fon aku dan cepat2 aku naik bus dan tinggalkn pengkid yg mcm $@!*& tu sorang2.
Skunk aku pun x taw mane die pegi,kat tempat keje pun aku x npk lagi dah.Baguslah tu.Aman idup akuh.

2 comments:

mimie said...

dunia hampir kiamat.

peJoL said...

klu ak la cikin..ak smack down je dia..hahhaha