Monday, December 20, 2010

hairan.,~__~

Entri aku kali ni mesti akan buat korang tertanya-tanya selepas membacanya.,mesti akan ada soklan macam ni .,"ape kebenda minah ni?"."huh.ape yang kau cuba nk sampaikan ni".,.apa pon yang korang nak cakap itu terpulang pada diri masing-masing.,mulut korang kan.,memandai la korang nk cakap ape pun.,huhu
Bosan dekat tempat kerja,,memandangkan project aku tengah slow down skrang.,so ade la masa sikit nak tulis blog ni.,heheh.

Aku suka menjadi pemerhati bebas,,mana-mana pun aku pergi aku mesti akan perhatikan gelagat dan telatah manusia yang ada.,atau bahasa saintifiknya "cuci mata ". Apa guna mata yang telah dikurnia kalau tidak guna kan.,tapi x de la tengok benda-benda yang entah apa-apa.,ceh bajet baik la pulak kan..huhu.noktah!

Apa yang aku suka perhatikan ialah pasangan kekasih.,wiwiiitttt..,lagi-lagi kalau kapel tu romatikk.,awwww...cweettnyeee bile tengok.,dengan harapan .,"bilelah aku nk dapat kapel yang macam ni"..,yang aku hairan nye..pada pandangan aku la kan.,bukan semua KOT..kalau pakwe dia kurus,..mesti dapat awek chubby.,macam aku kot.haha.,n bile awek dia kurus mesti dapat bf yang bomtanah (dalam ayat halusnye chumellll)..Ayat-ayat ni pon mesti pernah keluar dari mulut korang jugakk kan, "asal awek dia cun tapi pakwe dia muka macam tongkang pecah ea?".."huiyoooo.,pakwe dia ensem weiii.,tapi muka awek macam nak mintak penyepak je.,".haha.Aku pun pernah dengar  jugak la ayat yang macam ni.,"kalau kita dapat bf yang encem.,means kite ni xde la cantik mne pon.,s0-s0 je.,n kalau kita dapat bf yang x encem  pulak means kita cantik.,"..,erkkk.betol ke ayat ni??.boley caye ke??setuju???.tapi kalau korang perhatikan betul-betul kapel zaman sekarang.,korang mesti akan cakap ayat tadi tu betull.,ha..itu lah yang aku sedang pelik kan sekarang ni.,aku bukan nak cakap aku CANTIK atau CUN ye dekat sini.,tidak sama sekali.,baca ayat aku ni betul-betul .,nanti kata aku ni nak tunjuk   CANTIK plak dalam entri ni.,.
Ye.aku sedar aku x cun.,n bf aku pon ala-ala je.,bukan macam sesetengah orang yang perasan dirinya cun berkapel dengan mamat HOT.,oh.,phullleeaaseeee...cintai hati pasangan kita bukan cinta pada paras rupa.,kerana paras rupa hanya sementara ., dan jangalah kita ' terhegeh-hegeh' mencari cinta kerana cinta itu akan datang dengan sendirinya.Walawehhhh.,jiwang gilakkk.,


p/s: Ajal maut juga di tangan Tuhan.,(tiba-tiba  =.=' )



2 comments:

mariam said...

mmg aku nk ckp apekebende minah ni?? haha
bf aku xHOT la wey tp dy ncem kot. org ckpla bkan aku ckp. upss..hahahaha
xkesahla hot ke x, ncem ke x yg pnting xmnyakitkan ati.kan2..

syikin said...

yeahhh!.huhu