Thursday, November 25, 2010

25 things about mee..:)




Fistly, thanks for mariamrahmat bcoz she gives me a TEST to be answer  yeeaa..wahahah

okay 25 things about me.,read carefully haa..=P

1.first of all i'm is a chubby person.ngah3

2.i had a fierce face and only SMILE when people smile to me
[.senang kate POYO laaa]

3.Hot tempered person.

4.My hobbies : online , offlineee, eat , sleep , eat , sleeep,.
[penternak lemak yang berjayaa..yeaayyyy.]

5.suke layan lagu jiwang,but i'm not a jiwang leleh person okieee.

6.my favourite food : nasik lemak,nasik goreng, nasik-nasik ,(=.=') n yang paling penting masak asam
podeehhhh aunty norezann[my mom laaa].

7.Jenis yang x kisah berkongsi barang tapi PANTANG betol kalau orang tu x ckp TERIMA KASIH,

8.FUCK the people who is BAJET HOT ..huhu

9.Tak suka pujuk orangg merajukk.

10.I'm a EGOIS but talkative person..xD

11.Hate orang kutuk-kutuk blakang.kalau ko brani sangat face 2 face la woi.!

12. I like to collect perfume type.[so suka la tukar2 perfume.ngeeee]

13.Suke bali barang yang murah tapi tahan lame.,x perlu nk beli barang mahal sampai nk tunjuk2 label brand
 kat oranggg.x baik menunjuk-nunjukkk kan3?

14.Mencihhhhh HYPOCRITE people.

15.also is a huru hara person n x reti nak cakap dengan suara yang perlahan.yeeaaahh.

16.Just 'in' dengan orang yang sekepala jee..if not i'm just prefer to silenttt..

17.Sometimes cepat touchinngg but sometimes nope.

18.Suke speed time drive.,[kalau tension,kalu tak just drive 40km/j jeeee,.ok tipu.:)].

19.Like blue, black n white colour.,but pink colour also cute,. aww nyahhh..jambu gituu.

20.Dislike people who like to cover- cover in front  of mamat handsome.

21.Suke beli makanan dri beli baju.,kasut,or handbag.

22. i love cat.,but i like cat yang x de bulu..(=.=') sbb bulu dia buat aku gatal idong!.

23.Stalker people in fb..yyeaahhh..it's mee.. (i think sume org buat kan3?).

24.Seorang yang cepat cair kalau orang buat muka satu sen dpn akuu..

25..Lastly, i'm feel stupid when i'm speak in Englishh.,
[means kureng maher  zain dalam BI]...=P


Haa...tu jelaa..kalau nk ikutkan banyak lagi.,tp sori la aku x tag dengan sesapa pon sbb aku tengok muka kawan-kawan pon taw dah prangai dia mcm mane.hahahahha.

2 comments:

mariam said...

betol2 rela beli makanan dr baju.. hahaha
saya suka makan.next time nak mintak ko describe aku pulak la. hahaha

syikin said...

hahahah.ko nk aku describe t aku copy pste kat ko nye blog jela ye.hahah