Monday, April 4, 2011

ati gua tengah panas neh!!

MENYAMPAH  betul la duduk dekat area yang macam ala- ala kampung neh.bukan ala-ala lagi dah.memang kampung pun.suka sangat amik taw pasal orang lain.Memang aku puji sikap amek taw tu satu benda yang baik. .tapi amek taw yang aku maksud kan kat sini ialah "busybody".Jaga rumah tangga sendiri sudah la,x payah kau nak beriya skodeng aku.Aku akui perangai aku memang berbeza dengan orang - orang yang duduk situ.sebab aku dah terbiasa dengan gaya hidup berjiran di KL,. bukan aku nak kate aku ni orang bandar eh.
tidak ! .kang ade la pulak kan ANON yang komen cakap aku ni minah bajet pulak kan !.
aku pon asal kampong jugak la wei! tapi kampung aku x de la seteruk area kat rumah aku tu ha.macam s*** la prangai orang sane.Korang pon taw sendiri la kalau sewa rumah dekat KL tu.,memang xde semangat kejiranan langsong la,korang nak buat ape pon x de sape nak amek taw.korang x pakai baju ke keluar umah xde sape nak memekak.
kalau jiran2 kat umah aku memang x arh macam tu kan.Aku ngaku aku memang suka keluar malam.hangout dengan bf aku,member2 aku,.tapi jiran2 aku sume suka pandang "slack" bajet aku ni pegi clubbing ke,pub ke an.,wei suke ati aku laaaa aku nak pegi mane pon.yang korang sebok2 nak usha pelik kat aku kenape???
kau x payah nak berlagak alim la kan.tapi petang2 korang buat group "mak joyah " untuk mengumpat .wadefak la!!!
sometimes kalau aku nak keluar bf aku jemput aku dekat bwah .tapi korang boleh siap tanye lagi bf aku tu sape n buat ape tunggu kat bwah.aku pon x taw la mcm mane aku bleh sewa kat tempat orang zaman batu yang kuno tahap gaban kat situ !.
baru-baru ni plak aku bawak adik(lelaki)  aku tinggal dengan aku sebab die kate nak carik keje kat nilai or KLIA,esok lusanye.,ade mamat datang sound aku,..die kate dapat aduan aku bwak jantan balik umah .Lepas tu aku sound balik tu adik aku.ha amek ! .kan dah malu.
perghhh.lagi menyirap la kan darah aku ni ha.
ADIK aku kot wei!!!!,.
bukan nye bf aku ke hape.dah la die sound tu time orang ramai kot.
memang malu gile kot.,eshh..kalau aku taw la sape barua yang buat cite x tentu pasal sebab aku ni memang carik  nahas jela kan org tu.
memang sekarang aku jadi femos gile arh kat sane.,siyess aku menyampahhh tahap kritikal dah ni!!
sakit ati je bile tengok muka2 orang kat sane.aku pon x taw la aku buat salah ape sampai diaorang nak jeles n busybody pasal aku.
huh !.sabo jelaaahh~~

3 comments:

shiera said...

sabo wei sabo
aku nk gelak nie kahkahkah
bapak lawak

pakcik:"saya dapat aduan yg awak ada bawak balik jantan dirumah"
cik adik:"hah mmg la sya bawak balik jantan pakcik ooi.adik saya.awat?pakcik berkenan ka?"
hahahahaha

asal x sound kaw2 wei.

areshah said...

hahahhaha..
enth laaaa manusia itu pelik
cikin wehhhhh....
diri sendiri tak terjaga dok sibuk pasal org

syikin said...

shira : tu la.aku x terpikir pulak sebab aku dh malu gile time tu kot.
tros blur otak aku.hhahah


kak ecah :taw xpe kak.aku menyampah gile.mmg aku femes giler arh kat sini.mmg kene ngumpat kaw2 punye.hahaha.aku wat ati kering aku jela kan.bukan reti sgt idup berjiran ni.