Thursday, January 13, 2011

it will kill u.!!

Herm..sekarang dah berapa bnyak kempen and iklan untuk anti smoking ni,.tapi meraka - mereka yang merokok tu tetap jugak x paham - paham bahase.,deyyyy..best ke smoke ni?lebih baik bakar je duet kau teros.,and kalau nak sedap lagi tmbah skit tembakau rokok daun tu ha.,x takot mati ke ??..entri ni pon aku tujukan jugak kt laling aku yang smoking tu jugak..kadang - kadang aku tekeh je pale dia kalau smoke sebelah  ke , depan aku ke.,kalau nak mati , mati sorang - sorang ea.,i belom sempat bertobat neyhh..huhuhu~.








1 comment:

mariam said...

gne la rkok elektrik.. haha