Sunday, September 6, 2009

yeay..nAk Ghaye!!!

Sebelum tu minta maaf bebanyak sebab aku da lama tidak mengupdate blog ini.haha
Oleh kerana sikap pemalas ku yang telah mencapai tahap gaban yang teramat.Ditambah pula dengan assignment yang banyak dan keadaan internet yang tidak memberangsangkan.Blueekkk..haha
Sementara aku ingat nak wish "Selamat Ari Ghaye"kat korang..excited x?excited x?.kehkeh.
Baju ghaye sume dah complete,cuma kueh ghaye je tak buat lagik.Nanti aku syorkan dekat my mummy supaya beli kueh 'tunjuk'.Apa itu kueh tunjuk?ha,.itu yang kita tak taw.haha.
Kueh tunjuk itu bermaksud kueh yang dibeli dari kedai atau pengedar.Oleh kerana memang aku tidak suka buat kueh raye dan sungguh rumit.Tapi kalau bab makan kueh ghaye memang tak rumit bagiku.
Tapi gumbira aku pun ade juga sedihnya kerana tahun ini dah kali kedua aku tidak beraya dengan my dad.,wawawa..love and miss u dad!!.ok enough.usah dikenang cerita lama.
Cukup la aku melalut sampai disini saja.Akhir kata "Selamat Hari Raye Maaf Zahir dan Batin".

6 comments:

mimie said...

aik?
raye dah?
jgn dikejar sgt raya tu..
selami lah ramadhan dgn lebih bermakna.
kikiki. ;p

not a perfect person said...

awl giler ucap slamat ari raya.
baru posa tgh bln.
lmbat lg cikin ooi...
hikhikhik
tp x per.
yg penting semangt raya 2 berkobar2
hahahaha

yaya . said...

selamat

syikin said...

mimie:anda terlalu poyo..haha

nOt PeRfEcT:saje wish awl.,mane r taw x sempat..tehee

Fahmishah said...

Selamat berpuasa.

Eh kau wish selamat hari raya awal kan? Aku nak wish awal jugak tapi bukan wish hari raya tapi wish, selamat ulang tahun yang ke 50 untuk kau.

syikin said...

ceh,.pami..
tua bebeno akuh ye??
haha.,
papehal mekaceh la yerk..